Feb 4, 2010

Zastava planete Zemlje

Stari desetinama i stotinama miliona godina, kristali su multikulturalna zastava naše planete. Univezalni jezik Zemlje je blizak svakom otvorenom umu preko kog komunicira sa svojim okruženjem. Neuništivost energije i njena promjena ka sistemu koji je crpi je tajna koliko i njen praizvor, Bog.

Meteorit DII sa Antartika

Kristalima ne pristupajte kao magiji, kao vračanju. Bog je jedini koji ima moć nad svim postojećim, koji je na sebi divan i mudar način dao ljudima svako dobro na Zemlji pa i njenu utrobu na korist.
Kao što postupate na dobar način sa biljkama koje je nam daju plod, lijek, hranu, hlad, drvo za grijanje i cvijet za ukras, tako pristupite i kristalima koji svojom vibracijom pružaju lijek, odmor od fizičke i emotivne patnje, ukras i ljepotu domu i ljudskom biću u njemu.
Koliko pažnje pružite biljci i životinji, toliko će vam dobra dati. Koliko pažnje poklonite kristalu toliko će vam uzvratiti. A prije biljke i kristala ne zaboravite na ljude sa kojima živite, jer ništa od Boga stvoreno na Zemlji ne može pružiti razumljive ljubavi koliko ljudsko biće jedno drugom, a od Božije ljubavi nema revnosnije i jače.


Kristali djeluju energijom koju pokreće pizoelektrični i termoelektrični impuls.
Oni su žive forme pravilnih atomskih rešetkastih struktura. U stalnoj su upotrebi, od časovnika do radio odašiljača, svih preciznih instrumenata za mjerenje do lasera.

Čovjek je pored svoje materijalne, mentalne i duhovne osobenosti biće čije tijelo ima i svoju energetsku osobenost. Energetsku osobenost kao i svaki drugi entitet na planeti Zemlji. 
Rodohrozit

Ako vam preložim da u džepu svakog dana nosite parče rude uranijuma ili plutonijum, odbićete bez sumnje da će vam tako nešto nauditi, svesni lošeg dejstva tih elemenata na naš organizam.
Ne predpostavljate, već znate da postoje stvari koje imaju određenu energiju kojom osciliraju. Kristali su mineralne forme koje imaju vibraciju energije koju naše tijelo kroz sopstvenu energiju osjeća daljim prenosom do fizičkog i psihičkog nivoa. Pravilno upotrijebljena, ta vibracija kristala je korisna za nas na više načina.

2 comments:

  1. tekstovi su ti sjaaajniii! citam komentare i na forumu made in montenegro com....ali ne uspevam nikako da se registrujeeem:( ...imam bezbroj pitanja i neogranicenu ljubav prema okamenjenoj lepoti. nemoj nikada prestati da pises!
    Pozdrav

    ReplyDelete
  2. Hvala :) Sva pitanja mozes da mi posaljese na e-mail, a evo otvoricu i stranu za pitanja, pa cu preko komentara odgovarati.

    ReplyDelete